ΠΑΝΕΛ ΤΟΙΧΟΥ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΟΜΩΣΗΣ

ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Παραγωγή υψηλής ποιότητας με γραμμές διέλασης προηγμένης τεχνολογίας, πρώτες ύλες υψηλής απόδοσης και χρόνια εμπειρίας.

ΦΥΣΙΚΟ LOOK

Προσθέτει αισθητική στα σχέδιά σας με την πραγματική μαρμάρινη υφή και την οπτικότητά του στα περιβάλλοντα όπου εφαρμόζεται.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΙΜΗ

Είστε πάντα ένα βήμα μπροστά με την ανταγωνιστική τιμή του σε σύγκριση με τα αντίστοιχα και το πραγματικό μάρμαρο.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Εύκολη εφαρμογή που δεν απαιτεί επαγγελματική ομάδα και εξοπλισμό, σύμφωνα με το μότο του do it yourself.

Πεδίο εφαρμογής

01 Εφαρμογή τοίχου

Η κόλλα αναμειγνύεται με νερό σε ένα άδειο δοχείο των 10 ή 20 λίτρων μέχρι να αποκτήσει σύσταση για εφαρμογή στον τοίχο. Κολλάται στην επιφάνεια με χτένα και κατανέμεται ομοιογενώς. Το φύλλο του πάνελ έχει μέγεθος με εργαλεία όπως μαχαίρι και παζλ. Με γροθιά ανοίγουν πρίζες και παρόμοια σημεία.

02 Εφαρμογή σε Κεραμικά/Μάρμαρα

Η επιφάνεια εφαρμογής καθαρίζεται. Αφού εφαρμοστεί η σιλικόνη στις άκρες και στη μέση του φύλλου πάνελ, εφαρμόζεται απευθείας στην επιφάνεια. Κολλάται με ελαφρύ χτύπημα με πλαστικό σφυρί.

03 Εφαρμογή σε γυψοσανίδα

Μπορείτε να κολλήσετε τα πάνελ εφαρμόζοντας μια στρώση αστάρι στην επιφάνεια του γυψοσανίδας. Κολλάται με ελαφρύ χτύπημα με πλαστικό σφυρί.

04 Τερματισμός

Η σιλικόνη εφαρμόζεται στο περίγραμμα του πάνελ και το περίγραμμα προσκολλάται στην επιθυμητή περιοχή. Εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορεί να εφαρμοστεί πηχάκι αλουμινίου στο άκρο της πλάκας. 24 ώρες μετά την εφαρμογή, το φύλλο προστασίας επιφάνειας αφαιρείται από το φύλλο πάνελ.