ΠΟΡΤΕΣ – ΠΑΡΑΘΥΡΑ PVC

Η εταιρεία GUL E.E. ως αποκλειστικός Αντιπρόσωπος της Winhouse στην Ελλάδα, τοποθετεί και εμπορεύεται συνθετικά κουφώματα από PVC συνδυάζοντας ποιότητα, ανθεκτικότητα, υψηλές επιδόσεις, μεγάλο φάσμα επιλογών σε χρώματα και υφές και ύψιστο αισθητικά αποτέλεσμα.

Στην εποχή μας το συνθετικό κούφωμα αποτελεί την καλύτερη επιλογή για σύγχρονα και λειτουργικά σπίτια με σεβασμό στο περιβάλλον και εξοικονόμηση ενέργειας.

Τα συνθετικά κουφώματα PVC είναι ανθεκτικά ακόμα και σε περίπτωση φωτιάς και παρέχουν υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Ακόμα και όταν αυτά χρησιμοποιούνται σε κτίρια κοντά σε θάλασσα παραμένουν πλήρως λειτουργικά. Επιπλέον, η συντήρησή τους είναι εύκολη και σχεδόν μηδαμινή.

Συνδυάζοντας ένα άριστο αισθητικά αποτέλεσμα με την αντιδιαρρηκτικότητα και τις υψηλές επιδόσεις, τα συνθετικά κουφώματα αποτελούν την ιδανική επιλογή, για την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα σε προσφερόμενες ιδιότητες και το κόστος.

Η Winhouse είναι η μοναδική εταιρεία που κατασκευάζει όλα τα εξαρτήματα (PVC Window Profiles with TPE Seal, EPDM Seal, πλάκα στήριξης, μεταλλικά εξαρτήματα, διπλό και μονό ανοιγόμενο μπουλόνι, λαβή, μεντεσέ ) που αποτελούν συστήματα πορτών και παραθύρων PVC στον κόσμο.

Τα συστήματα παραθύρων από PVC Winhouse προσφέρουν εναλλακτικές επιλογές διακόσμησης με επιλογές παραθύρων PVC με ξύλινο μοτίβο, εκτός από συστήματα παραθύρων PVC με γκιλοτίνα, πτυσσόμενο, περιστρεφόμενο, pull-open, σκίαστρα, τραβέρσα, παντζούρια και σκίαστρα.

Προσφέροντας επιλογές από οξιά, κόκκινο πεύκο, μαόνι με κόμπους, βελανιδιές με κόμπους, χρυσαφένια βελανιδιά και καρυδιά, εναλλακτικές λύσεις πλαστικοποίησης παραθύρων PVC, η Winhouse προσφέρει υπηρεσίες με εκτεταμένο δίκτυο σημείων πώλησης σε 4 ηπείρους.